rolunk

Rólunk

Üdvözöljük a Vespa Pizza  Neapolis csapata nevében, ahol a pizza iránti szenvedély találkozik az olasz hagyományokkal Sárvár szívében. Több vagyunk, mint egy pizzéria; egy kulináris utazás vagyunk, amely Olaszország ízeit hozza a tányérjára.

A mi történetünk

A 2023- ban alapított Vespa Pizza Neapolis  a kezdetektől a szerelem munkája volt. Az egész az autentikus olasz konyha iránti közös szenvedéllyel és egy álommal kezdődött, hogy a tökéletes nápolyi pizzát megismertessük Sárvár és környéke lakosságával. Küldetésünk, hogy olyan kivételes nápolyi pizzákat készítsünk, amelyek megragadják Olaszország kulináris örökségének esszenciáját.

A Vespa Pizza Neapolis #SÁRVÁR élmény

A Vespa Pizza Neapolisnál hiszünk abban, hogy a nápolyi pizza a legjobb alapanyagokkal kezdődik. Ezért gondosan beszerezzük a prémium minőségű, Olaszországból érkező és helyben is vásárolt  termékeket, és kombináljuk azokat szakképzett pizzaioloink művészi képességével. Minden pizza egy remekmű, amelyet szeretettel és a részletekre való odafigyeléssel készítenek.

Étlapunk a klasszikus nápolyi pizza stílus  változatos választékát kínálja, a Margheritától a kreatív, egyedi ízű pizzákig.  

Elkötelezettségünk

A minőség minden tevékenységünk középpontjában áll. Büszkék vagyunk arra, hogy olyan pizzákat  készítünk, amelyek nemcsak ízlelőbimbóidat kényeztetik, hanem a kiválóság iránti elkötelezettségünket is tükrözik. A hitelesség, az íz és a vásárlók elégedettsége iránti elkötelezettségünk hűséges követőket és számos elismerést szerzett a kulináris közösségben.

Látogass meg minket Sárváron a pizzériánkban,  Címünk: Sárvár, Hunyadi utca 16. a kerékpárbolt és szerviz mellett 🙂 ahol itt, Magyarországon megízlelheted Olaszország ízeit. Akár egy vacsora helyben, akár elviszed, vagy házhozszállítással rendelsz, felejthetetlen pizzaélményt ígérünk, amely miatt még többet fogsz visszatérni.

Köszönjük, hogy benéztél hozzánk!  Jó étvágyat kívánunk!